. .. .. .. .. .. .
. .

Pikantné medové kura - RECEPT 50686

Jana S. (JaniS.) ID 159902
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.7.2010
Naposledy: 26.10.2018 19:00
Aktualizácia: 21.10.2015 15:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 28
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 49
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Pikantné medové kura


[ recept č. 50686 zo dňa  ]


Pikantné medové kura


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 - 2 kg kuracích kúskov s kosťou a kožou, mleté čierne korenie ++++ Marináda: 500 g jemne zohriateho medu, 180 ml sójovej omáčky, 3 PL oleja, 6 PL kečupu, 2 veľké prelisované strúčiky cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

1. Mäso (u mňa 4 štvrťky a 5 stehien) bohato posypeme čiernym korením. Na hlbokom plechu vystlanom pečiacim papierom (ja som dala radšej 2 ks papiera) ich polejeme marinádou a necháme postáť asi polhodinu (občas kura polejeme).
2. Pečieme pri 190°C cca 65 minút (za tú dobu ich asi 3-4x znova marinádou v plechu popolievame po celom povrchu)
3. Marináda: Všetky suroviny zmiešame a ručne vyšľaháme metličkou na jednotnú masu.
A na záver taký malý tip - pri servírovaní k nemu pridajte vždy za 1 hrubší plátok citróna, ktorým si ho na tanieri pokvapkajte, chutí to výborne
<< Hríbový segedínsky guláš so zemiakovými knedličkami | Pikantné medové kura | Domáce gaštanové pyré >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Veronika Š. (siveronika) ID 18739, mimibazar.sk/siveronika (5.3.2016, 22:40)
robím podobné, odporúčam dať piecť do sáčkov na pečenie. Kura je výborné, šťavnaté, neni vysušené... (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (2.11.2012, 19:56)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (3.11.2012, 19:58)
díky Livi (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
gerekova n. (gerekova22) ID 219870 (1.11.2012, 18:29)
mnam vyzera to vyborne urcite vyskusam (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (2.11.2012, 10:00)
nech sa zadarí :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (1.11.2012, 14:39)
pečie sa to spolu s tým papierom? Je z toho potom aj šťavička? Už dávno chcem spraviť kuriatko s medom a toto vyzerá krásne (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (1.11.2012, 14:42)
presne tak s papierom, aby sa to náhodou neprilepilo o plech, to by potom bola makačka to dať z neho dole si myslím :-S a šťavy je z neho habadej, ešte ti aj zostane - ten zvyšok sme dali do misky a do chladničky, použijeme nabudúce pri výrobe špízov, kedy ich budeme s ňou polievať, inak Jani je to taká zvláštna sladká chuť, ale mooc dobrá - odporúčam to jesť s ryžou a dákym sterilizovaným ovocím, napr. s broskyňou (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (1.11.2012, 16:04)
super, my ľúbime mäsko na sladko (Y) Ďakujem (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (1.11.2012, 16:19)
prajem dobrú chuť celej tvojej rodine (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu