. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING) - RECEPT 50068

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 171442 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING)


[ recept č. 50068 zo dňa  ]


Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING)


POTREBNÉ PRÍSADY

KOLAC: 4 vacsie jablka, listkove cesto, kryst. cukor, maslo, TOPPING: 250ml mlieka (alebo smotany), 3 zltka, 50g pras. cukru (moze byt aj vanilkovy struk, ale nemusi, ja som nakoniec nedavala)

POSTUP PRÍPRAVY

1) Jablka osupeme, vyberieme jadro a nakrajame na tenke polmesiaciky, cca 0,5cm.
2) Listokove cesto rozvalkame do potrebnej velkosti a pomocou valceka prelozime na maslom vymastenu formu. Mierne pocukrujeme a poukladame pripravene jablka oblucikom nahor.
3) Cukor nechame na panvici krystalizovat, pridame trocha masla a po rozpusteni rovnomerne nalejeme na jablka.
4) Vlozime do vyhriatej truby a pecieme cca 30 minut na 180°C (nepamatam si presne dobu pecenia, ale vsetky gazdinky budu vediet, ked bude kolac hotovy: jablcka budu makke a karamel krasne rozpusteny).
5) TOPPING: zltka vyslahame s cukrom a postupne prilejeme horuce mlieko. Prelozime nad paru a miesame az do zhustnutia... konzistencia by mala pripominat redsi puding.)
6) Kolac a topping servirujeme zvlast... a uz iba papkame :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

2)
3)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< sladke rožky v palacinkovom ceste | Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING) | Futbalova lopta >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Petra J. (Pejka) ID 22719, mimibazar.sk/pejka (upravené 22.9.2013, 10:28)
1*
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzka M. (Lucrezia) ID 171442 (27.9.2012, 8:09)
dakujem, dievcata, je fakt vyyybormy a poliate tym toppingom, no neskutocneeeee (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (26.9.2012, 19:50)
(Y) (Y) (Y)vyzerá výborne (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (26.9.2012, 19:28)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (26.9.2012, 18:44)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Natali F. (druna) ID 217609 (26.9.2012, 17:46)
(Y) (Y) (Y)mnam mnam ten mame moooc radi!!!!!!!!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu