Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Černicové kocky s parížskou šľahačkou
[ recept č. 49910 zo dňa 16.9.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Piškóta: 5 vajec, 250 g cukru, 250 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 7 PL vody, 0,5 dcl oleja, kakao Krém: 300 g černíc, 1 mäkký tvaroh, 2 kyslé smotany, 1 vanilkový cukor, želatínový stužovač, cukor podľa chuti Parížska šľahačka: 33% smotana (4 dcl) a 250 g čokolády
POSTUP PRÍPRAVY
Na upečenú piškótu natrieme krém, ktorí pripravíme zmiešaním kyslej smotany s vanilkovým cukrom, tvarohom a kryštálovým cukrom. Primiešame doň rozmačkané černice, želatínový stužovač. Necháme v chladničke stuhnúť. Potom na vrch natrieme parížsku šľahačku. Parížska šľahačka: (deň vopred!) do smotany nalámeme čokoládu a nah ohňom miešame kým sa nerozpustí. Odstavíme a necháme v chladničke 24 hod. |
Miroslava M. (nofretete28) ID 252619 (18.9.2012, 0:05) |
Hmmmmmmmm, uhladám si receptík, vyzerá to skvelo. Krásna fotečka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 (18.9.2012, 19:10) |
Naozaj odporúčam!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (16.9.2012, 21:25) |
Super recept  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |