. .. .. .. .. .. .
. .

Tarte tatin - RECEPT 49572

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 251609 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Tarte tatin


[ recept č. 49572 zo dňa  ]


Tarte tatin


POTREBNÉ PRÍSADY

lístkové cesto 4 veľké jablká 4 PL kryštálový cukor 3 KL škorica 1 cm pásik maslo voda podľa potreby

POSTUP PRÍPRAVY

Postup receptu

Jablká ošúpeme, nakrájame na mesiačiky.

Z vody, cukru a masla spravíme karamel. Pridáme škoricu. Ak je zmes príliž riedka, necháme odpariť vodu.

Ku karamelovej zmesi pridáme jablká, poriadne premiešame a chvíľu podusíme.

Jablkovú zmes vysypeme do vymasteného plechu, alebo tortovej formy, tak aby boli mesiačiky v jednej rovine. Na jablká uložíme rozvaľkané lístkové cesto.

Pečime v rozohriatej rúre pri 180-200 °C 35 až 40 minút až je lístkové cesto pekné hnedé.

Upečený koláč otočíme naopak a podávame :) Najlepší je čerstvy, chrumkavý :) Dobrú chuť :)
<< Babičkin jablkový závin s maslovými sušienkami | Tarte tatin | Pohánkový nákyp >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu