. .. .. .. .. .. .
. .

Baklažánová nátierka - Saksuka - RECEPT 49550

Martina P. (rikinka) ID 16490
.
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2007
Naposledy: 28.5.2021 20:29
Aktualizácia: 23.10.2012 12:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 155
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 19
RECEPTY 141
NÁVODY 0

NÁTIERKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Baklažánová nátierka - Saksuka


[ recept č. 49550 zo dňa  ]


Baklažánová nátierka - Saksuka


POTREBNÉ PRÍSADY

1 baklažán°°°1 cibuľa°°°3 paradajky°°°strúčiky cesnaku- koľko chcete /ja som dala 3 ale ani 4-5 by nebolo veľa/°°°1 zelená paprika°°°1-2 ČL vegety°°°1 ČL tymiánu°°°3-4 PL paradajkového pretlaku°°°soľ°°°mleté čierne korenie°°°oregáno°°°olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Fantastická nátierka. V priebehu hodiny - ešte teplú - sme ju spráskali. Našla som ju v prílohe jedného časopisu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Baklažán ošupeme, nakrájame na menšie kúsky, ktoré necháme cca 15 min. v osolenej citrónovej vode postáť. Scedíme, dáme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme a 10 minút varíme.


Na oleji si opražíme cesnak, cibuľu, pridáme nakrájanú papriku, uvarený baklažán, na drobné kúsky nakrájané paradajky, osolíme, okoreníme tymiánom, oreganom vegetou, pridáme paradajkový pretlak a dusíme 15 minút. Odstavíme a dochutíme.


...


Malo by to cez noc stáť v chladničke. U nás to do chladničky ani nedošlo. Na opečenom mierne vychladenom chlebe táto teplá nátierka bola žúžo ! Takže sa môže ako teplá, tak studená :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Vyprážaný baklažán so šampiňónmi | Baklažánová nátierka - Saksuka | Pikantná fazuľa s hubami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (24.8.2012, 19:49)
vďaka za recept. robila som, bolo to celkom dobré. nie ako nátierku, ale so zemiakovým pyré, ako zeleninový obed. je to vlastne také baklažánové lečo, občas som podobné robievala s cuketou.
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (24.8.2012, 23:08)
Katka, áno, niečo ako lečo, akurát ja som nikdy do leča nedávala ani baklažán ani cuketu :-$. Ja som si to dala na hrianky a veľmi mi to chutilo (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu