končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Eva V. (lentil) ID 43024 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Zapekaná čakanka[ recept č. 4950 zo dňa 16.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 ks čakanka, 4 veľké pláty šunky, 1 bambino, sladká smotana, múka podľa potreby, olej na vymastenie zapekacej misy. POSTUP PRÍPRAVY Čakanku dáme do vriacej vody na cca 7 min, scedíme. Pripravíme si bešamelovú omáčku, roztopíme v nej syr, osolíme, okoreníme. Vychladnutú čakanku zabalíme do plátkov šunky, uložíme do vymastenej zapekacej misy, zalejeme syrovou omáčkou a dáme na cca 25-30 min do vyhriatej rúry. Podávame s čerstvou francúzskou bagetou. Dobrú chuť. |
Katarina B. (kaca868) ID 38364 (21.5.2008, 18:37) | |
tak taketo mam strasne rada, vyskusam +++++++++++++++++++++ | |
ODPOVEDAŤ |
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (16.4.2008, 15:58) | |
.Tak toto jedlo milujem ...mnam, mnam...zajtra to uvarim. | |
ODPOVEDAŤ |