. .. .. .. .. .. .
. .

" Holandské řízky " téměř bez práce - RECEPT 49486

Radka K. (murr2) ID 148626
.
Oblasť: ČESKÁ REPUBLIKA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.4.2010
Naposledy: 16.4.2016 10:00
Aktualizácia: 24.4.2010 19:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 35
NÁVODY 1

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


" Holandské řízky " téměř bez práce


[ recept č. 49486 zo dňa  ]


" Holandské řízky " téměř bez práce


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg ml.masa,300 g tvrdého sýru(já použila Krolewski),sůl,pepř,máslo,strouhanka.

POSTUP PRÍPRAVY

Maso,nastrouhaný sýr nahrubo,sůl a pepř smícháme dohromady.Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou.Směs do ní napěchujeme až po okraj.Dáme péct do trouby rozehřáté na 200 °C .Pečeme dozlatova,dokud se maso nezačne oddělovat od stran mísy.Takto upravené maso je velmi šťavnaté a nemusíme používat olej na smažení.U nás už holanďany ani jinak neděláme.Fotku hotového masíčka dodám hned po upečení.
<< lahodný tvarohovo-banánový dezert | " Holandské řízky " téměř bez práce | velmi chutná nátierka - rychlá příprava >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (1.12.2014, 20:46)
tento výborný recept som si trochu upravila: mala som kilo kuracej sekanej, ku ktorej som pridala 400 g nahrubo nastrúhaného syra ementálového typu (u mňa Bayerntaler, odporúčam nešidiť to nejakým lacným syrom), pridala som 2 menšie vajcia, trochu som to osolila, okorenila (keby mám muškátový oriešok, tak pridám zo dve štipky aj toho) a ručne vymiesila . Menší pekáčik som si dobre vymazala a posypala strúhankou (nešetrime, lebo potom to ide von dosť ťažko), dovnútra som pridala masu, jej povrch som mokrými rukami udusala a posypala strúhankou. Všetko som to zakryla alobalom a dala piecť na 220°C na takmer hodinu. Jako příloha bola zemiaková kaša s čerstvou zeleninou. Nabudúce však urobím toto aspoň z 1,5 kg mletého masa a 500 g syra a 3 vajec, lebo po upečení sa "rezeň" strácal na plechu a scvrkával a zmizol behom chvíľky, takže tolko (L)
a ešte foto: http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=910510
ODPOVEDAŤnahlásiť
Radka K. (murr2) ID 148626 (16.12.2014, 13:43)
Jani , jsem ráda, že jste se u mne inspirovala...a v tom vašem podání to musela být lahůdka |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (16.12.2014, 14:38)
nuž tento receptík mi od vás fakt vtedy padol vhod, lebo som nemala veľa času na nejaký zložitý recept, a tento mi padol ako z jasného neba, ďakujem ešte raz Radka (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu