
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
PIZZA |
Marta U. (Evelka) ID 38210 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Pizza Margherita Napoletana[ recept č. 49437 zo dňa 14.8.2012 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg múky hl. 1 lyžica oleja pol kocky droždia 250 dl vlažnej vody soľ POSTUP PRÍPRAVY Vo vlažnej vode rozmiechame droždie, zmiechame s múkou, olivovým olejom a štipkou soli. Cesto rozdelíme na dva bochníky, zabalíme do alobalu a necháme v chladničke odpočívať najlepšie 12 hodín. Vrch pizze potrieme zmesou rozmixovaných lúpaných paradajok, ktoré ochutíme štipkou soli, štipkou cukru a kvapkou olivového oleja. Ozdobíme plátkami mozzarely, lístkami bazalky. Pokvapkáme olivovým olejom a pečieme v predhriatej rúre na maximum. Pečieme pokiaľ pizza nemá okraje cesta upečené do zlatova |