. .. .. .. .. .. .
. .

Pizza Margherita Napoletana - RECEPT 49437

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PIZZA

ID 38210 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Pizza Margherita Napoletana


[ recept č. 49437 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Pizza Margherita Napoletana


POTREBNÉ PRÍSADY

0,5 kg múky hl. 1 lyžica oleja pol kocky droždia 250 dl vlažnej vody soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Vo vlažnej vode rozmiechame droždie, zmiechame s múkou, olivovým olejom a štipkou soli. Cesto rozdelíme na dva bochníky, zabalíme do alobalu a necháme v chladničke odpočívať najlepšie 12 hodín.
Vrch pizze potrieme zmesou rozmixovaných lúpaných paradajok, ktoré ochutíme štipkou soli, štipkou cukru a kvapkou olivového oleja. Ozdobíme plátkami mozzarely, lístkami bazalky. Pokvapkáme olivovým olejom a pečieme v predhriatej rúre na maximum. Pečieme pokiaľ pizza nemá okraje cesta upečené do zlatova
<< Zapekana polenta s kuracim maskom:) | Pizza Margherita Napoletana | Vedierko s margarétkami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu