končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
SLADKÉ JEDLÁ |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Buchty pečené[ recept č. 49326 zo dňa 7.8.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept mám z Varechy od Sovky,,,môžem napísať že lepšie kysnuté cesto na buchty som nikde ešte nenašla ,,,sú naozaj vynikajúce http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/05/buchty-pecene.html POSTUP PRÍPRAVY http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/05/buchty-pecene.html |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 (13.8.2012, 20:54) | |
http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/05/buchty-pecene.html | |
ODPOVEDAŤ |
sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (13.8.2012, 19:12) | |
Skutočne úžasné a jemnučké cesto Fakt stojí za to vyskúšať. Mala som ten istý dojem na začiatku, že cesto je hrozne riedke, ale ono sa to vymiesi a pracuje sa s ním dobre. My sme si riadne pochutili a táto dávka nám len tak zmizla z tanierov. Super | |
ODPOVEDAŤ |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 (13.8.2012, 20:54) | ||
potešila si ma som rada že chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva K. (evik evik) ID 62536 (9.8.2012, 22:13) |
ODPOVEDAŤ |
marianna t. (S&L&M&M) ID 49214, mimibazar.sk/slmm (9.8.2012, 20:58) | |
SUROVINY : 40 dkg polohrubej múky 2 žĺtky 1 vajce 5 dkg práškového cukru 8 dkg maslo spustené nie horúce 2 dcl mlieko letné soľ 5 dg sušené droždie olej na potretie buchiet POSTUP : Do preosiatej múky pridáme droždie , premiešame . Pridáme žĺtka , vajce , cukor , maslo a soľ . Vypracujeme cesto a dáme ho kysnúť na teplé miesto. Cesto rozvaľkéme . Pokrájame na kocky a plníme slivkovým lekvárom . Vypracujeme buchtičku ktorú ponecháme na doske ešte pokysnúť . Plech si vymastíme a vysypeme múkou .Buchty poukladáme vedľa seba a potierame olejom aj po bokoch . Ponecháme chvíľku ešte pokysnúť . Dáme do vyhriatej rúry piecť na 180 C . Dobrú chuť ! |
|
ODPOVEDAŤ |
viktória s. (torias) ID 206491 (9.8.2012, 17:28) | |
prečo tu neuvediete link od tej sovky ked to je od nej recept? na ten link čo ste sem uviedli sa nemôžem dostať, resp. mi to vždy zmizne | |
ODPOVEDAŤ |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 (upravené 14.8.2012, 6:24) | ||
náprava,,,, link je už tam kde má byť,,,,,nekopírujem recepty , keď sa mi recept páči vyskúšam ho a ak naozaj za to stojí až potom robím fotorecept do svojho blogu | ||
ODPOVEDAŤ |
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (9.8.2012, 14:11) | |
prečo tu nie je receptík??? | |
ODPOVEDAŤ |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 (14.8.2012, 6:25) | ||
klikni na link http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/05/buchty-pecene.html |
||
ODPOVEDAŤ |
Mária Š. (marika) ID 48948 (8.8.2012, 13:09) |
Tak dnes som sa do nich pustila a neviem preco ale to cesto sa mi zda take riedsie a dost lepave. Najprv som ho miesila pekne rucne ale kedze sa mi nezdalo tak som skusila aj mixer ale cesto je stale dost lepave, od misky sa odliepalo ale z ruk ani nahodou. No uvidime co z toho nakoniec bude, nehcem dosypavat muku aby neboli tvrde.Snad vysledok bude stat zato. |
ODPOVEDAŤ |
Mária Š. (marika) ID 48948 (8.8.2012, 14:59) | |
a vysledok naozaj stoji zato , uzasnejsie buchty som este nejedla ani babka ani mamina taketo uzasne nerobia, od dnes budem robit asi castejsie . | |
ODPOVEDAŤ |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 (upravené 14.8.2012, 6:30) | |||
som rada že chutilo ,,,,ja zo surovín začnem miesiť a keď sa mi zdá už v kope tak si očistím ruku od cesta nožíkom samozrejme príborovým . Potom umyjem a osuším ruku ,,,,cesto jemne posypem múkou a snažím sa miesiť tak aby mi s toho cesta ostávala guľa . Vždy keď sa začme priliepať jemne posypem múkou cesto a s tou rukou čo je od múky miesim | |||
ODPOVEDAŤ |