. .. .. .. .. .. .
. .

Domáce zapekané musli - RECEPT 49295

Lucia O. (007Lucinda007) ID 116060
.
mimibazar.sk/007lucinda007
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.10.2009
Naposledy: 12.11.2017 13:51
Aktualizácia: 27.11.2013 22:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 311
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 1

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Domáce zapekané musli


[ recept č. 49295 zo dňa  ]


Domáce zapekané musli


POTREBNÉ PRÍSADY

300 g ovsené vločky 1 PL hnedý cukor (ten ani netreba) 2 ČL škorica mletá 2 PL med 50 g maslo podľa chuti orechy, sušené hrozienka,kokos alebo sušené ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Nutričné hodnoty hrubý odhad pre 1 porciu:
Kalórie
479,25
kcal
Sacharidy
68,25
g29.67%
Tuky
17,00
g24.29%


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Maslo spolu s hnedým cukrom, medom a škoricou roztopíme v širšom hrnci na miernom plameni. (ja cukor nedávam medík je dosť sladký a škorica dodáva super chuť tak cukor je podľa mňa zbytočný :) ) Hladkú zmes odstavíme z ohňa a vsypeme ovsené vločky. Najskôr sa vám môže zdať, že tekutej časti je málo, ale je jej dostatok, stačí len viackrát zmes premiešať. Pridáme orechy, mne najviac chutia väčšie kúsky orechov, takže každý podľa seba, prípadne kokos alebo sušené/kandizované ovocie a zamiešame.


Zmes vysypeme do vyššieho pekáča vystlaného papierom na pečenie. Upečieme, resp. vysušíme zmes na plechu pri teplote 160-180°C cca 10 minút, necháme takto aj vychladnúť. Odporúčam pripraviť si vločky počas pečenia inej dobroty a využiť tak vyhriatu rúru ja som teraz robila spolu s chlebíkom :)


takto sú úž upečené :) Mňam :) už len počkať kým sa vychladnú :))


Upečené vločky nalámeme na kúsky a uskladníme najlepšie v sklenenej nádobe, prípadne v papierovom a následne mikroténovom sáčku, ak teda máte čo uskladniť :) Ja jedávam spolu s bielym jogurtom a nakrájanou nektarinkou, dcéra ich ľúbi s banánom a bielym jogurtom, syn ich jedáva len tak suché a muž s mliekom :) tak že každý podľa chutí je veľa variant ako ich spapkať ale dobré sú vždy. Ak držíme diétku tak jesť ráno nie poobede ani večer....Dobrú chuť



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Vynikajúci chlebík, ľahký a rýchly | Domáce zapekané musli | Svetový zdravý slaný koláč alebo pizza >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (16.8.2012, 19:33)
Lucka, dakujem za receptik, prave taky som potrebovala ... (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (6.8.2012, 15:01)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (6.8.2012, 10:37)
super to vyzera cez tyzden urobim take mozem na ranajky.
ODPOVEDAŤ
Maja G. (mrka2) ID 29128 (5.8.2012, 23:48)
(Y) (Y) (Y) mnam
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu