. .. .. .. .. .. .
. .

Patizonova omáčka (prívarok) - RECEPT 49180

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

OMÁČKY

ID 135570 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Patizonova omáčka (prívarok)


[ recept č. 49180 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

5-6 menších patizonov, 3 stredne velké zemiaky, 1 mrkva, 1 cibuľa, 500ml smotana na varenie, trošku cukru, soľ, čierne korenie, ocot, 3 lyžice hladkej múky

POSTUP PRÍPRAVY

Patizony, mrkvu a 1 zemiak postrúham na hrubo. Cibuľu pokrájam na drobno a spením v hrnci. Medzitým si dám variť vodu. Smotanu zmiešam tak cca s 3 lyžicami hladkej múky. Keď je cibuľka sklovitá, pridám nastrúhanú zeleninu, trošku opečiem a zalejem vriacou vodou, pridám soľ, čierne korenie. Ked je zelenina uvarená, pridám na kocky pokrájané 2 zemiaky. Ked sú uvarené prilejem smotanu zahustenú múkou, povarím ešte 5 minút. Ochutím podľa chuti. Vypnem a pridám lyžicu octu. Riadne zamiešam.

Mne z tohto vznikne cca 2,5 l omáčka, takže stačí 3 litrový hrniec
<< Korenené slané šatôčky | Patizonova omáčka (prívarok) | Pre motorkára >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu