končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DIA RECEPTY |
Nadežda K. (nadiatko) ID 26927 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Tvarohová bábovka[ recept č. 49173 zo dňa 28.7.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250 g práškového cukru / 25 SJ/, 250 g tuku( hera, palmarin), 4 žĺtka, 250 g hl.múka / 16,5 SJ/, 1 prášok do pečiva, 4 bielka - zostanú nám po oddelení žĺtkov, 250 hrudkového tvarohu /1 SJ/ POSTUP PRÍPRAVY Cukor+ tuk+ žĺtka vymiešame do peny. Pridávame postupne múku zmiešanú s práškom do pečiva, tvaroh a nakoniec sneh. Ak chcete mať dvojfarebnú bábovku, do 1/2 cesta pridáme kakao. Bábovku pečieme v rúre najprv na 150 C a potom pridáme teplotu. Máte tak zaručené, že nebude surová vo vnútri a ani nebude pripečená na vrchu. Je dosť sýta a 2-3 kúsky a máte dosť :D Pre diabetikov: 1 kúsok t.j asi 60 g má 3 SJ. Nakoľko je tam tvaroh nezvyšuje moc glykémiu.Teda aspoň u nás... |
Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (15.8.2012, 16:26) | |
vyzerá dobre, rada uvítam akékoľvek recepty kvôli nášmu malému diabetikovi | |
ODPOVEDAŤ |