
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
františek r. (trisestri) ID 30284 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) kura po gazdovsky[ recept č. 4886 zo dňa 12.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kyslej kapusty, cibula, 4 kuracie stehna, mast, 20 dkg prerastenej slaniny, cierne korenie, hladka muka, sol, rasca POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehna osolime, oblozime pruzkami slaniny. Na masti spenime cibulu, trochu k nej prisypeme hladkej muky a podlejeme teplou vodou. Pridame cast kyslej kapusty, na nu poukladame kuracie stehna a prikryjeme zvysnou kapustou, zakryjeme pokrievkou a dusime. Potom stehna vyberieme, aby boli chrumkave, dame ich na kapustu a dame ich asi na 15 minut do rury zapiect. Upozornenie: Hrniec nesmie mat umelohmotne casti. |
františek r. (trisestri) ID 30284 (12.4.2008, 10:27) |
chutne,štavnate mäsko z kuraciny a chrumkave http://www.mojerecepty.sk/kurca.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |