končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
františek r. (trisestri) ID 30284 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | milanske špagety[ recept č. 4858 zo dňa 9.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400 g špagiet., soľ., 60 g údenej slaniny., 60 g kečupu., 1 – 2 strúčiky cesnaku., 120 g strúhaného syra (parmezán, oštiepok, eidam) POSTUP PRÍPRAVY Do vriacej osolenej vody vložíte špagety a uvaríte. Uvarené scedíme, prepláchneme vlažnou vodou a vložíme do misy. Omastíme ich pokrájanou rozpraženou slaninou, premiešame s kečupom, do ktorého sme vmiešali pretlačený cesnak a nakoniec každú porciu posypeme strúhaným syrom. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (20.10.2017, 16:14) |
ODPOVEDAŤ |
františek r. (trisestri) ID 30284 (9.4.2008, 16:07) |
cestoviny su rychle,chutne a osvedčene jedlo s obsahom hydrouhlatov,takže vraj sa od nich nepribera,keže hydrouhlaty by mali spalovat tuky http://www.mojerecepty.sk/cestoviny.html |
ODPOVEDAŤ |