
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina K. (matakic) ID 129056 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kurací steak s višňovou omáčkou[ recept č. 48279 zo dňa 4.6.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, olivový olej, med, citrónová šťava, soľ, biele korenie, kari korenie, maslo, višne, kryštálový cukor, ryža. POSTUP PRÍPRAVY Najprv si pripravíme marinádu: olivový olej, 2 lyž. citrónovej šťavy, 2 lyž. medu, biele korenie a soľ spolu vymiešame. Vložíme do nej kuracie prsia a necháme v chladničke 3 - 4 hodiny. Dáme si uvariť ryžu, do ktorej pridáme 1,5 lyžičky kari korenia, ja som dala aj korenie na ryžu. Višňovú omáčku si pripravíme z rozmixovaných višní, rozpusteného masla a cukru. Cukor treba pridať podľa chuti. Varila som ju do polohusta. Mäsko si opečieme na oleji, med nám urobí krásnu hnedú farbu. A môžeme servírovať. Prajem dobrú chuť! :) My sme sa oblizovali. :) |
Eva K. (helferin) ID 163006 (18.6.2012, 12:57) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |