. .. .. .. .. .. .
. .

PAELLA VALENCIANA - RECEPT 48141

sylvia g. (sylvia g) ID 3463
.
mimibazar.sk/sylviag
Oblasť: Levice
Telefon: 0948 027973
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.4.2006
Naposledy: 10.4.2020 18:44
Aktualizácia: 18.11.2017 17:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 276
RODINNÉ FOTOGRAFIE 21
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 21
NÁVODY 0

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


PAELLA VALENCIANA


[ recept č. 48141 zo dňa  ]


PAELLA VALENCIANA


POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie mäso, olej, cesnak, cibuľa, paradajky, hrášok, fazuľové struky, hrubostenná paprika, kurací vývar al. bujón, šafrán alebo korenie na paella, ryža, petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

v postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


potrebné ingrendiencie


druhá polovica ingrediencií


Ja som konečne dostala origoš paelleru, ale doteraz som používala široký hrniec, ktorý možno dať do rúry. Takže si na oleji opražíme cibuľu pokrájanú na mesiačiky a cesnak pokrájaný na kúsky


vložíme kúsky kuracieho mäska ( používa sa v tomto recepte pol na pol kuracie a králičie mäsko, ale som ho nemala, je to fajn aj takto) a opečieme z oboch strán Medzičasom si rozohrejeme rúru na 180 - 200 st.


Opečené mäsko vyberieme a na panvičku vložíme papriku pokrájanú na pásiky a paradajky. Časť papriky si odložíme bokom.


Po krátkom opražení pridáme ryžu. Ja som použila 3 dcl, znova opražíme


Vrátime mäsko. Prdáme kurací vývar, alebo bujón, raz toľko, ako ryže...čiže v mojom prípade 6 dcl. Pridáme šafrán, ja mám už hotové korenie na paella, ale ak máte iba šafrán, tak treba ešte pridať mleté korenie


Zamiešame, ochutnáme či máme dosť slané, pretože už vývar je slaný, takže opatrne. Pridáme ešte papriku, hrášok, fazuľku a petržlenovú vňať.


Po 10 minútkach dáme bokom, prikryjeme alobalom. Vložíme do predhriatej rúry na cca 20 - 25 minút. Potom vyberieme a necháme prikrytú ešte cca 10 minút dôjsť.


Tekutina nám vsiakne do ryže a môžme podávať. Dobrú chuť!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kuracie prsia v kari omáčke s kokosovým mliekom | PAELLA VALENCIANA
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (16.5.2013, 8:35)
hmmm,,nevidim tu ani jeden koment po vyskusani,tak len dufam,ze to bude jedle
ODPOVEDAŤ
sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (16.5.2013, 13:44)
Ak to riskneš, tak budem rada, keď pridáš koment ...
ODPOVEDAŤ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (16.5.2013, 16:34)
no, riskla som to dnes,nie som nijako ohurena..asi ostanem pri svojom klasickom rizote,ale netvrdim,ze inemu to nebude chutit
ODPOVEDAŤ
sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (16.5.2013, 20:12)
..nešlo o ohúrenie, proste to je paella...
ODPOVEDAŤ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (9.3.2013, 17:25)
zaujímavý receptík (clamp)
ODPOVEDAŤ
Bibiána H. (Bibi36) ID 60221 (30.8.2012, 10:09)
mnam to vyzera dobre (Y)
ODPOVEDAŤ
sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (30.8.2012, 13:01)
Aj chutí (H)
ODPOVEDAŤ
Summer M. (Summer103) ID 214081 (30.8.2012, 9:37)
Prosim ta aky typ ryze sa pouziva na paellu?
ODPOVEDAŤ
sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (30.8.2012, 13:00)
mala by byť dlhozrnná, ale ja dávam v pohode aj guľatú, klasika, tá BASK v bielom obale papierovom je fajn.
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (29.5.2012, 17:43)
Mňam, si i narobila chute Sylvinka. Super receptík (Y)
ODPOVEDAŤ
sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (29.5.2012, 20:07)
Ďakujem Ivanka, ja som robila v poradí už tretiu za dva týždne ,-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu