Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)
Letné raňajky - Bruschetta :o)
[ recept č. 48028 zo dňa 23.5.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Voňavá rajčinka :o) , strúčik cesnaku, soľ, čerstvo namleté čierne korenie, bazalka alebo oregáno, olivový olej, bageta alebo chlebík.
POSTUP PRÍPRAVY
Rajčinu rozpolíme a postrúhame ju do misky na hrubom strúhadle - celú dužinu aj zrniečka...šupky zahodíme...pridáme nastrúhaný cesnak, osolíme, okoreníme, medzi prstami rozdrobíme trochu sušenej bazalky a zakvapneme riadne olivovým olejom...bagetu si osmahneme na panvici na oliváči, rajčinovú zmes na ňu navrstvíme...mňam je to veľmi osviežujúce :o) tento recept nie je z mojej hlavy robil ho Marcel z Funradia v "servítke" na Markíze...tá postrúhaná rajčinka je oveľa lepšia ako nakrájaná :o)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
x |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (4.8.2012, 10:40) |
dobrú chuť Silvi  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | silvia m. (silvikaX1) ID 116876 (4.8.2012, 9:29) |
vyzerá to veľmi lákavo,idem skúsiť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (24.6.2012, 10:06) |
bruschettu občas robievam je to mňamka. rajčiny na ňu vždy nadrobno krájam. neviem si predstaviť strúhanie paradajky... sa to celé rozpučí no veď ale žravé to bude tak či tak skúsim to  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (24.6.2012, 22:53) |
Kristínka no veď toto som si presne myslela aj ja...ale vyskúšala som a takto mi to chutí najviac keď tam pridám ten olivový olej ono sa to tak nejak spojí vadilo mi kúsky rajčín naháňať po tanieri dobrú chuť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.5.2012, 21:36) |
ja to robím tak, že na nejaký dobrý chlebík dám pár kvapiek oliv.oleja, chlebík dám na pekáč na papier na pečenie a troška zapečiem.Asi po 5 minútach obložím rajčiatkami a mozzarellou a nechám dopiecť asi 7 minút.Ale tento nápad so strúhanou rajčinkou sa mi páči, skúsim !!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (23.5.2012, 21:49) |
super Lubi tá tvoja verzia znie lákavo určite vyskúšam ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |