Lucia P. (Luzla1) ID 58386 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 9.9.2008 |
Naposledy: 26.11.2021 6:33 |
Aktualizácia: 8.7.2016 7:42 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Letné raňajky
[ recept č. 47819 zo dňa 14.5.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Celozrnná žemla, zopár sušených rajčín, 1srúčik cesnaku tochu chilli alebo suchej feferonky...
POSTUP PRÍPRAVY
Rajčiny aj s troškou oleja v ktorom boli naložené rozmixujeme spolu s cesnakom a štipkou feferonky...celozrnnu žemlu si opečieme na sucho alebo na kvapke olivového oleja...potrieme nátierkou a navrch dáme pár hoblín parmenzánu...ja som ešte prizdobila porom mňam |
 | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (15.5.2012, 19:42) |
ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna M. (datelina) ID 58171 (15.5.2012, 11:11) |
Toto milujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika Ú. (Sofia891) ID 161226 (15.5.2012, 8:55) |
paráda, to musí byť výborné , už viem čo budeme najbližšie raňajkovať alebo večerať vďaka za nápad  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (15.5.2012, 18:14) |
neni za čo Monika teším sa  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzka B. (ZuzankaB) ID 8475 (14.5.2012, 10:42) |
...mňam, mňam....ako to dobre vyzerá určite vyskúšam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (14.5.2012, 18:04) |
Zuzi to sa teším bola to dobrotka zvyšok tej nátierky som natrela na enciany zabalila do alobalu a grilovali sme ich  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |