. .. .. .. .. .. .
. .

Záhradnícke kari rizoto - RECEPT 478

Slávka K. (slavenka) ID 760
.
mimibazar.sk/slavenka
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.8.2005
Naposledy: 22.3.2020 15:58
Aktualizácia: 19.3.2015 14:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 35
RODINNÉ FOTOGRAFIE 143
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 168
NÁVODY 2

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Záhradnícke kari rizoto


[ recept č. 478 zo dňa  ]


Záhradnícke kari rizoto


POTREBNÉ PRÍSADY

*1 pór *balíček mrazenej (čerstvej) zeleninky *2 párky (viedenské....) *2 lyžice kečupu *1 sklíčko leča *koreniny podľa chuti *kari *olej alebo masť * 2 hrnčeky ryže * tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Aj keď rizoto je z ryže, predsa sa píše s "i ". Toto vždy deti pri písaní pletie. Žiakom som stále hovorila: " Keď je ryža neuvarená - je tvrdá - tak " y ". A keď sa už poriadne povarí a je z nej rizoto - je mäkká - tak "i ".
Nám sa to dúfam nepopletie a rizoto z ryže sa podarí.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


pripravíme si potrebné suroviny....ja som si narobila do zásoby mrazené vrecká s predvarenou zeleninkou


Pripravíme si omáčku. Do oleja si dáme pórik a trošku porestujeme. Pridáme na kolieska nakrájené párky, koreniny a dve lyžice kečupu. Trošku porestujeme a šupneme mrazenú zeleninku. Prikryjeme a necháme rozpustiť zeleninku. Keď to buble, vylejeme tam malé sklíčko leča. (najlepšie je domáce). Necháme prejsť varom....aby bolo všetko dobre mäkké.
A hotovo!


Na tuku si porestujeme suchú ryžu.


Pridáme soľ a kari (tak 2 kávové lyžičky)


podlejeme vodičkou, raz premiešame, prikryjeme a 20 minút varíme


keď je ryža mäkká, odkryjeme ....


zmiešame s omáčkou....


.... posypeme syrom a šup k stolu



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Jednoduchá vláčna bábovka | Záhradnícke kari rizoto | Jablkovo-tvarohový koláč BLESK >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu