
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Slávka K. (slavenka) ID 760 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Záhradnícke kari rizoto[ recept č. 478 zo dňa 18.10.2006 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY *1 pór *balíček mrazenej (čerstvej) zeleninky *2 párky (viedenské....) *2 lyžice kečupu *1 sklíčko leča *koreniny podľa chuti *kari *olej alebo masť * 2 hrnčeky ryže * tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Aj keď rizoto je z ryže, predsa sa píše s "i ". Toto vždy deti pri písaní pletie. Žiakom som stále hovorila: " Keď je ryža neuvarená - je tvrdá - tak " y ". A keď sa už poriadne povarí a je z nej rizoto - je mäkká - tak "i ". Nám sa to dúfam nepopletie a rizoto z ryže sa podarí. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |