. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Kuracie prsia na stredomorsky sposob - RECEPT 47740

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 26976 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Kuracie prsia na stredomorsky sposob


[ recept č. 47740 zo dňa  ]


Kuracie prsia na stredomorsky sposob


POTREBNÉ PRÍSADY

* 6 kuracich prs (zalezi od porcii 6 kuracich prs = 6 porcii), * 1 cibula * 3 vacsie paradajky * jedna cuketa * 3 polievkove lyzice olivoveho oleja, * 1 polievkova lyzica sezamovych semiacok, * 1 polievkova lyzica susenej bazalky* kavova lyzicka soli, * 1/2 kavovej lyzicky cierneho koreniia, * 2 balicky mozzarelly

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si pripravime zeleninku, nakrajame si cuketu na kruzky, paradajky na osminky, a cibulku na kruzky. Pripravime si zmes z oleja, sezamovych semiacok, bazalky, soli a cierneho korenia. Zeleniu si zmiesame s touto zmesou. Dalej si pripravime mozzarellu nakrajame si ju na platky (cca ak mame 6 kuracich prs tak potrebujeme 24 platkov). Kuracie prsia si pripravime tak ze do kazdeho vytvorime 4 zarezy - take kapsicky. Tieto kapsicky potom plnime platkami mozzarelly. Na alobal si ulozime jedno takto naplnene kuracie prso a pridame zeleninu. Kazdy balicek si zabalime zvlast a poriadne ho upevnime, kezde to vsetko pusti chutnu stavu pri peceni tak aby stava ostala vo vnutri v alobale. (TIP: balte kuracie prsia do alobalu tak aby bol alobal tou matnou stranou von - matna strana pri peceni udrzuje teplo vo vnutry a tak sa kuracie prsia rychlejsie a lepsie prepecu, kdezto leskla strana v rure teplo odraza von.) Balicky si poukladame na plech alebo do zapekacej misy a pecieme pri 180 stupnoch 45 min. Podavame s kus-kusom alebo ryzou ci cestovinami. (Ja pripravujem kus kus tak ze ho dochutim bazalkou a solou - vyborne sa to k tomuto hodi)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Najprv si pripravime zeleninku, nakrajame si cuketu na kruzky, paradajky na osminky, a cibulku na kruzky.


Pripravime si zmes z oleja, sezamovych semiacok, bazalky, soli a cierneho korenia.


Zeleniu si zmiesame s touto zmesou.


Dalej si pripravime mozzarellu nakrajame si ju na platky (cca ak mame 6 kuracich prs tak potrebujeme 24 platkov).


Kuracie prsia si pripravime tak ze do kazdeho vytvorime 4 zarezy - take kapsicky.


Tieto kapsicky potom plnime platkami mozzarelly.


Na alobal si ulozime jedno takto naplnene kuracie prso a pridame zeleninu.


Kazdy balicek si zabalime zvlast a poriadne ho upevnime, kezde to vsetko pusti chutnu stavu pri peceni tak aby stava ostala vo vnutri v alobale. (TIP: balte kuracie prsia do alobalu tak aby bol alobal tou matnou stranou von - matna strana pri peceni udrzuje teplo vo vnutry a tak sa kuracie prsia rychlejsie a lepsie prepecu, kdezto leskla strana v rure teplo odraza von.)


Balicky si poukladame na plech alebo do zapekacej misy a pecieme pri 180 stupnoch 45 min.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Tuniakova natierka - ta najlepsia :) | Kuracie prsia na stredomorsky sposob | Brokolicova - kremova a husta >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Adriana I. (iada) ID 126542 (13.7.2012, 22:10)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana C. (ninka&tomáško) ID 157, mimibazar.sk/ninkatomasko (16.5.2012, 15:15)
vyskušam (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lenka P. (beanie) ID 189505 (16.5.2012, 9:17)
Včera som vyskúšala. Veľmi dobrý, ľahký a štavnatí receptík. Tinka ďakujem za inšpiráciu.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Tina G. (tinna333) ID 26976 (16.5.2012, 13:31)
(Y) (Y) (Y) Super dakujem za koment, ano je hlavne masko dobre stavnate a zeleninka chutna :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Patricia P. (trishka) ID 81386 (11.5.2012, 16:22)
Ideeeem natoooo (Y) (Y) ale nemam cuketu :-S nevadi, najdem nieco ine v chladnicke (candle)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Tina G. (tinna333) ID 26976 (11.5.2012, 17:33)
aj baklazan je super, alebo staci dat viac paradajok :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu