
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Janka M. (Janka&Max&Michal) ID 217855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Cheesecake[ recept č. 47690 zo dňa 7.5.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 150g dlhých piškót, 80g obyčajného masla, 600g PHILADELPHIA Doppelrahmstufe, 125g cukor, 2PL citrovej šťavy, 2 vajcia POSTUP PRÍPRAVY 1) Rúru vyhrejem na 180°C (teplovzdušnú). Piškóty dáme do vrecka a rozdrvýme. 2) Zmiešame so zmäknutým maslom a natlačíme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie 3) Philadelphiu, cukor a citronovu šťavu vymiešame ručným mixérom. Nakoniec pridáme vajcia a ešte premiešame 4) Krém dáme do formy. Pečieme 50 minút. Po vytiahnutí z rúry necháme ešte dve hodiny odstáť Čas prípravy: 30 minút Čas pečenia: 50 minút Poznámky: - ja nemám teplovzdušnú rúru iba klasickú elektrickú tak ja som po uplinutí odporučanej doby na pečenie zvýšila teplotu na cca 200°C a ešte piekla kým sa mi neurobili na vrchu jemné hnedé škvrny. - Cukor so dala hnedý aby bol koláčik zdravší a aj preto, že rafinovaný cukor nejeme - Do krému možete ešte pridať ľubovolné ovocie |