. .. .. .. .. .. .
. .

Údené mäso so zemiakovými knedličkami a špenátom - RECEPT 4750

Erika M. (murka1) ID 25512
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.10.2007
Naposledy: 22.12.2024 15:16
Aktualizácia: 23.5.2017 14:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 86
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 19
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Údené mäso so zemiakovými knedličkami a špenátom


[ recept č. 4750 zo dňa  ]


Údené mäso  so zemiakovými knedličkami a špenátom


POTREBNÉ PRÍSADY

Špenát, údené mäsko, zemiakové cesto, cesnak, cibuľa - vyzerá ako slaninka, ale je to cibuľa :-), soľ.....
kuk obrázok nižšie.


POSTUP PRÍPRAVY

Takže ideme na to:
Dáme si variť údeninu s bobkovým listom. Zatiaľ vypracujeme zo zemiakového cesta 3 - 4 knedle. Keď sa údeninka uvarí, vyberieme ju a v tej istej vode (trošku osolenej) uvaríme knedličky podľa návodu (15 - 20 min.) ako je písané na obale. Šikovnejšie mamičky si ich urobia doma :-) Ja varím z polotovaru, čas je vzácny :-) V inom hrnci uvaríme špenát - kto je ako zvyknutý. Ja pridávam trošku mlieka s múkou - špenátik je potom jemnejší a ku koncu ešte cesnak.
Potom už len všetko nakrájame a naporcujeme na taniere. A ešte jedna dôležitá prísada: na oleji do zlatohneda upražená cibuľka. Treba dať pri smažení pozor, lebo cibuľka sa v oleji praží ešte chvíľku po odstavení - takže aby vám nezhorela. Cibuľkou aj s olejom postrašíme knedličky aj údeninku. Kto nemá rád, cibuľu nemusí dávať, ale naozaj odporúčam :-)

Toto jedlo moja rodinka miluje, dokonca aj dcérka. Nerobíme ho často, ale zato si ho vychutnáme :-) A je veľmi nenáročné na čas a prípravu
Dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

..tu sú potrebné suroviny
..takto približne vypracujeme knedličky


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Výborné lievance pre celú rodinu | Údené mäso so zemiakovými knedličkami a špenátom | Nepečená piškótová torta s tvarohom a pudingom >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
tereza M. (Terujaja) ID 52420 (16.1.2009, 11:11)
Hmm, to vypadá krásně, máte to tak "čistě" naservírované :) (^) (^)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Erika M. (murka1) ID 25512 (17.1.2009, 13:47)
Ďakujem (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Erika M. (murka1) ID 25512 (25.4.2008, 10:30)
Ano zlatko, prídite (Y) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana Š. (SabiSpanikova) ID 21596 (24.4.2008, 11:30)
Mňam, mňam :-P
môžem prísť aj ja? Hneď by som si dala. :-)
(mamca)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Silvia K. (silvuška) ID 10951, mimibazar.sk/silvuska (2.4.2008, 18:43)
:-P :-P z toho cesta musím už aj ja vyskúšať, ešte som s tým nerobila. (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Erika M. (murka1) ID 25512 (upravené 3.4.2008, 9:11)
(Y) Veru Siska, odporúčam - aj na sladko aj na slano.. všetko možné sa dá z neho robiť. Je to dobrá pomoc. (L) (PL) (D)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu