
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mária M. (Marika05) ID 94574 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kuracia delikatesa v jogurte[ recept č. 47285 zo dňa 16.4.2012 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, krídelká alebo stehienka, biely jogurt podľa množstva mäsa, strúhanka, petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia, krídelká alebo stehienka si obalíme v trojobale, ktorý sa zkladá struhánia, biely jogurt a petržlenová vňať, zapečieme v rúre. Podávať sa môže zemiakové pyré alebo zemiaky na rôzny spôsob. Pre zmenu chute môžete na vrch obaleného mäska dať cuketku nakrájanú na krúžky... prajem dobrú chuť. |