končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzka B. (ZuzankaB) ID 8475 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Kuracie prsia v jogurte[ recept č. 48734 zo dňa 4.7.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích pŕs, 400 ml bieleho jogurtu, roztlačený cesnak podľa chuti, 100 g tvrdého syra na strúhanie, strúhanku, asi 2 hrste petržlenovej vnate /ja som ani nedala/, soľ, olej na vymastenie. Tento rozpis je presne podľa receptu, ja som robila z jedného prska a suroviny som si pripôsobila. POSTUP PRÍPRAVY V jednej miske zmiešame syr, nasekanú petržlenovú vňať /ak chcete/ a strúhanku. Do druhej misky dáme jogurt /alebo kyslú smotanu/, roztlačený cesnak a soľ. Kuracie prsia pokrájame na podlhovasté kúsky, namočíme do jogurtovej marinády a potom obalíme v syrovo-strúhankovej zmesi. Poukladáme na vymastený pekáč, pokropíme olejom a upečieme do zlatista. Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou. K tomu kompót alebo zeleninový šalát. Dobrú chuť! :-) |
Simona T. (ciniminis) ID 43286, mimibazar.sk/ciniminis (4.9.2012, 22:50) |
ODPOVEDAŤ |