Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Pečené rajčiny
[ recept č. 47216 zo dňa 14.4.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
strede veľké rajčiny, tvrdý syr, makky syr, prípadne fetu...nátierkové maslo...cesnak, cibuľa...koreniny podľa chuti....príp. kečup, horčica....fantázii sa medze nekladú :o)
POSTUP PRÍPRAVY
Rajčinám odkrojíme vršok....malou lyžičkou vydlabeme stred...pripravíme si náplň od oka...strúhaný syr, makký syr, trochu nátierkového masla, trochu horčice, kečupu,príp. trochu červenej papriky čo má kto rád :o) ....pridáme postrúhaný cesnak 1-2 strúčiky...cibuľu najemno nakrájame, osmažíme pred koncom pridáme trošku sojovej omáčky...po vychladnutí vmiešame do syrovej zmesy ktorou naplníme rajčinky....pečieme cca hodinku ale kontrolujeme už som to piekla v trúbe v ktorej bolo hotovo za 20 min :o) výborná príloha k mäsku alebo len tak s chlebom :o) |
Zuzana K. (zuzika81) ID 179386 (11.5.2012, 7:50) |
Luci len som myslela, či si to nezabudla napísať, že pridať do plnky . Ale ako ani u mňa to nebude problém zmastiť na posedenie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana K. (zuzika81) ID 179386 (10.5.2012, 13:03) |
toto musím vyskúšať, vyzerá to . Len by ma zaujímalo, čo s tým vydlabaným stredom?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (11.5.2012, 7:38) |
Zuzi ja ten stred buď rovno zjem len tak alebo pridám do nejakého iného jedla rajčiny sú totiž moja srdcovka "od hlavy až po paty" šupky, zrnká, dužina všetko  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |