
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Monika M. (monci81) ID 46679 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mäsko na rajčinách a hríboch[ recept č. 47172 zo dňa 12.4.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 150 g mäsa(ja som mala teraz hovädzie,ale už som robila aj z bravčového a kuracieho),2 rajčiny,hrsť sušených hríbov,korenie na kura 7 bylín(ale dajte,aké milujete),cibuľka,olej POSTUP PRÍPRAVY Orestujte cibuľku a pridajte na kocky nakrájané mäso.Nechajte ho zatiahnuť a aby pustilo šťavu.Pridajte koreniny,dnes som dala len korenie 7 bylín na kura.Duste do polomäkka.Ak treba,pridajte priebežne trochu vody.Potom pridajte prepláchnuté hríby,ktoré sa kúpali v teplej vode,aby zmäkli.Opäť nezabudnite kontrolovať vodu,nech vám mäsko neprihorí.Ked je krásne mäkké,pridajte nakrájané rajčiny a nechajte ich prehriať.Občas ich nechám,aby zmäkli úplne a rozpadli sa,vtedy vznikne "rajčinová" omáčka,ale super to je aj ak ich necháte len prehriať,aby zostali v celku.Podávajte,s čím máte radi,Ja som mala dnes zemiaky uvarené v šupke.Dobrú chuť |