končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana P. (zuzzka.p) ID 11803 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Kuracie ihly v pivnom cestíčku[ recept č. 4696 zo dňa 29.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600g kuracích pŕs, 200g tvrdého syra, 150g šampiónov, 2 papriky, hladká múka, 2 vajcia, 100ml piva, grilovacie korenie, mleté čierne korenie, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia pokrájame na menšie kúsky, posypeme grilovacím koreníma na rozohriatom oleji opečieme. Syr a papriku nakrájame na kocky, väčšie šampiňóny na polovice. Na drevené špajdle alebo kovové ihly napichujeme striedavo mäso, syr, papriku a šampiňóny.Takto pripravené ihly jemne posolíme a okoreníme.Z piva múky a vajec vymiešame cestíčko, ihly v ňom obalíme a vypražíme v horúcom oleji zo všetkých strán. Ja k tomu robím zemiakovú kašu ( u nás najobľúbenejšiu ) a zeleninový šalát. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Nakrájame prsia, syr a šampiňóny. ( papriku som zabudla kúpiť, ale chutili aj tak výborne.) Prsia okoreníme grilovacím korením a dáme na olej osmažiť. Striedavo napichujeme prsia, šampiňóny a syr (ale postup prísad môžete zmeniť) Urobíme si cestíčko z piva múky a vajec. Ihly namáčame v ňom a potom vysmážame na rozpálenom oleji. A toto je už finálna podoba. Takže hor sa do jedenia. DOBRÚ CHUŤ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Zdenka H. (zdenečka) ID 39749 (18.6.2008, 15:36) |
Fantastické jednoduché a ešte aj veľmi kreatývne |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.4.2008, 7:02) | |
Ja by som chcela vediet,ako presne robis ten salatik....aj s nalevom,ak tam nejaky je.Dakujem. | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana P. (zuzzka.p) ID 11803, mimibazar.sk/zuzzka-p (19.4.2008, 10:04) | ||
Hlávkovú kapustu nastrúham na rezance, mrkvu nahrubo nastrúham a jablko najemno. 2 lyžice octu, 2 lyžice cukru, 2dcl vody nechám zovieť a zaliať ešte vriacim nálevom kapustu, mrkvu a jablko ( tá kapusta cez noc zmäkne ). Treba najlepšie nechať cez noc a potom ešte podľa chuti osoliť. Je vynikajúci. | ||
ODPOVEDAŤ |
Michaela F. (miša23) ID 10409 (11.4.2008, 21:07) | |
Zuzka, perfektnýýý receptík, všetkým chutilo Už ho mám medzi obľúbenými receptami | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana P. (zuzzka.p) ID 11803, mimibazar.sk/zuzzka-p (18.4.2008, 22:12) | ||
Som rada | ||
ODPOVEDAŤ |