
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Mária Š. (vikieli) ID 113025 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Domáci chlebík-supééér aj bez pekárničky[ recept č. 46814 zo dňa 22.3.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 KG hladkej múky T 650,2 KS sur.zemiakov/nastrúhaných/,3 PL octu,soľ podľa chuti,rasca,droždie,voda. POSTUP PRÍPRAVY Spravíme si kvások,potom všetky suroviny spracujeme na redšie cesto a necháme 3x vykysnúť/puknúť v miske kyske/.Cesto si potom vyklopíme do nádoby na pečenie-ja som použila Ultra pro od Tupperware. Na vrchu cesta spravíme nožíkom krížik,potrieme vodou a pečieme cca 45 min-180-200 C. Je výborný ,chrumkavý-dobrú chuť |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (23.3.2012, 11:21) |
najsamlepší chlebík na svete,robievam aj ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |