
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
TORTY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)Vanilkovy krem do torty s rumovou aromou (moj oblubeny)[ recept č. 46538 zo dňa 8.3.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 l mlieka, 3 zlate klasy, 8 lyzic kr. cukru, 2 vanilkove cukre, 750g masla, rum. aroma POSTUP PRÍPRAVY Kremu je dost takze ak robite malu torticku netreba ho tolko. Kedze mame drobceka, ktoreho dojcim, nedavam rum....ale aromu a tu podla chuti. Z mlieka, vanilkoveho cukru a zlatych klasov si uvarime puding. Varime ho za staleho miesania a co sa tyka chladnutia, aby sme sa vyhli hrudkam.......chladimeho tak, ze kazde 2 minutky premiesame. aby sme nemali na vrchu kozu a aby zostal pekne kremovy. A netreba ho nechat uplne do studena vychladit. Maslo si vymiesame s krystalovym cukrom do peny a postupne pridavame vychladnuty puding. a aromu az na koniec. Kto nechce, nemusi:-) Mozno tu uz nieco take je, lebo receptov tu je hrrrrrrrrrba. Tak ak je, prosim nehnevajte sa. Ja len pripajam moj krem, ktory nam chuti a rada ho pouzivam, ak sa pecie torta. obzvlast ak robim hebucky kakaovy korpus. Vela zdaru:-) |
Renata P. (Rena100) ID 90077 (29.3.2014, 10:11) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | hana h. (hankazk) ID 90615 (28.3.2014, 16:09) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (13.4.2013, 17:42) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (30.3.2013, 9:58) |
Prosím, môžete v postupe uviesť/doplniť, koľko asi tejto plnky treba na tortu priemernej veľkosti? (dajme tomu korpus s priemerom 24 cm-26 cm) A ešte jedna vec... nedávno som robila tortu a krém sa mi zdrcol, ked som do vyšľahaného masla zašľahávala vlažný puding... potom som ho naprávala podľa rady, ktorú mi na nete niektorá maminka dala (nahriať celú plnku) .. to sa napravilo, ale krém už potom ostal riedky... Tak sa bojím tearaz všetkých takých plniek, ale viem, že táto je dobrá. |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Antónia Ž. (cecil5) ID 52242 (30.3.2013, 13:26) |
Aj mne po nahriatí vždy krém zredol, pri ručnom vymiešaní trochu masla s cukrom a postupnom vmiešaní zrazeného sa mi ku koncu vždy znovu zrazil. Ale keďže som fakt odborník- a zrazí sa mi aj krém,ktorý asi nikomu, tak mám naozaj fungujúci postup. Do zrazenej potvory normálne mixérom zašľahať po lyžiciach rozpustenú teplú Ceru(zohrievam v MW). Opraví sa tak každý seknutý krém a chuťovo sa nik nesťažoval,že by to cítil. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (30.3.2013, 18:24) | |
Takže nie som sama? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marek K. (kurkocool) ID 264952 (16.1.2013, 20:19) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 102843 (10.3.2012, 21:11) |
je super robievam aj ja.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena k. (pajo) ID 9224 (9.3.2012, 23:18) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika B. (Monullik) ID 170902 (9.3.2012, 9:59) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Monika H. (Monique2008) ID 209826 (9.3.2012, 11:36) |
nech sa podari ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (9.3.2012, 8:54) |
A nevŕzga kryštáľový cukor pod zubami? Ja ho dávam do pudingu, alebo do masla práškový. Inak je plnka chutná ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Monika H. (Monique2008) ID 209826 (9.3.2012, 11:34) |
nie ved sa vyslaha s maslom a vlazny puding ho rozpusti uplne ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anka D. (fabianka) ID 53068 (9.3.2012, 8:03) |
dakujem za pripomenutie, ja som niekedy robila iba takyto a v poslednej uz asi vela vymyslam a nejak neviem najst nejaky ten naj krem vanilkovy, no co uz netreba vymyslat ved v jednoduchosti je krasa, no nie ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Monika H. (Monique2008) ID 209826 (9.3.2012, 11:35) |
tat tak ja sa tiez vzdy k tomuto vraciam ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
František O. (ferino 59) ID 110959 (8.3.2012, 18:45) |
Monika tortu som ešte nie pekla ale sa chystám svokor bude mat narodeniny tak tvoj krem využijem ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Monika H. (Monique2008) ID 209826 (8.3.2012, 21:01) |
tak to drzim palce, nech vsetko ide ako po masle. velmi dobre tuhne tento krem, preto ho oblubujem. ja dnes v noci finisujem s pavom pre moju polovicku. zajtra ma 35. Dufam ze drobec bude buvat dobre, ze sa mi to podari stihnut. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |