ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
Azu na tatarsky sposob
[ recept č. 4650 zo dňa 26.3.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
400g zadneho hovadzieho masa, sol, mlete cierne korenie, 40g tuku, mleta cervena paprika - sladka, masovy vyvar alebo bujon, 2 ks sterilizovanych uhoriek - najlepsie sladkokysle, 2 feferonky (nemusi byt- ked nemate radi pikatne), hl. muka na zahustenie,2 lyzice kecupu
POSTUP PRÍPRAVY
Maso narezeme na rezne, naklepeme a potom pokrajame na hrubsie rezance. Osolime, okorenime a oprazime v rozohriatom tuku zo vsetkych stran, zaprasime paprikou a podlejeme vyvarom. Udusime do polomakka, podla potreby podlievame vyvarom. Potom pridame uhorky nakrajane na male kocky a feferonky nasekane nadrobno, zahustime mukou, povarime. Potom este pridame kecup a dodusime maso kym nie je makke. Podavame so zemiakovou kasou, vhodne podavat s kompotom. Dobru chut! |
 | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (26.3.2008, 14:53) |
Evka, opat si vyvarala??? a na Slovensku??? Co bude???  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (26.3.2008, 16:52) |
to som vyvarala este asi pred 2 tyzdnami, len nebolo casu, nahodit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |