. .. .. .. .. .. .
. .

Brioška - RECEPT 46389

Martina P. (rikinka) ID 16490
.
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2007
Naposledy: 28.5.2021 20:29
Aktualizácia: 23.10.2012 12:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 155
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 19
RECEPTY 141
NÁVODY 0

DOMÁCE PEKÁRNE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Brioška


[ recept č. 46389 zo dňa  ]


Brioška


POTREBNÉ PRÍSADY

80ml vlažného mlieka°°°5 vajec°°°200g zmäknutého masla°°°70g cukru°°°575g hladkej múky°°°1,5 ČL droždia°°°2,5 ČL soli /môžeme vmiešať do múky/

POSTUP PRÍPRAVY

Úžasná !
zdroj: akosatorobi.sk


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


v uvedenom poradí dáme do pekárne a už len čakáme... :-)


...


Je vynikajúca, s jablkovou nutelou :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Salko rezy | Brioška | Jablková nutela >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Petra P. (pepe2812) ID 60789 (6.1.2013, 0:23)
Upecena, neodolala som, ochutnala som este trosku teplu a musim povedat, ze je uzasna. Inak tento recept som zhanala :-) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (6.1.2013, 17:49)
Peťka (L) áno, je úžasná a nám chutí viac ako vianočka, síce je to skoro to isté...ale len skoro :-$
ODPOVEDAŤ
Hana Š. (sisi4) ID 15032 (8.3.2012, 9:17)
Matka, pises, ze pouzivas pekarnicku, a preto sa chcem spytat, ci si myslis, ze by sa dala upiect aj na plechu alebo vo forme v rure?
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (8.3.2012, 12:24)
Hanka, v nejakej forme, napr. na biskupský, alebo v babovkovej by som si to vedela predstaviť. Na plechu velmi nie, ale skúsiť to môžeš. Hlavne nech to poriadne vykysne. A už len pečieš a kontroluješ :-$. Veď aj chleby sa pečú aj v rúre, nielen v pekárni. Určite tým nič nepokazíš. Chuť bude aj tak úžasná (L)
ODPOVEDAŤ
Hana Š. (sisi4) ID 15032 (8.3.2012, 19:14)
Noo, myslela som ten plech na biskupsky chlieb :), len mi nevedelo prist na rozum jeho pomenovanie. Este sa chcem spytat, ci je cesto podobne tomu chlebovemu - ze sa da tvarovat, alebo je take tekutejsie?
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (9.3.2012, 8:42)
nie je tekuté, dá sa tvarovať :-$
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (upravené 7.3.2012, 15:12)
Ahoj Martinka, tak už som tu a s plným bruškom ,-) ,-) ,-), brioška je fantastická (clamp) (clamp) (clamp) . Škoda, že som ju nemohla odfotiť,lebo dcéra zobrala foťák - vyšla mi úplne ako Tvoja...je tak jemnulinká, vláčna a aká je veľká - až som ju zvážila , má 1123g. :-) :-) :-) Ďakujem za vynikajúci receptík (L) (L) (L), ale predsa len, nabudúce pridám viac cukru, lebo ja chcem ozaj sladulinké cesto...ináč nemá konkurenciu :) :) :)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (8.3.2012, 8:41)
Marti, taaaak som rada. Naši si dávajú na nu med, džemy, nutelu, tak je to sladké až až :-$. A striedam každú nedelu s vianočkou. A tá vôňa v sobotu večer...boooože 8o|. Celý byt a činžiak vonia ,-). Milujem tú vôňu. Som rada, že sa vydarila a si spokojná (L)
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (9.3.2012, 14:41)
Maťka, tak to vám potom toľko cukru do cesta bohate stačí...a ja si vychutnávam sladké pečivo iba s maslom...a k tomu káva...to sú kráľovské raňajky (clamp) (clamp) (clamp) Som veľmi rada, že som našla tento receptík (Y) (Y) (Y) VĎAKA (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (6.3.2012, 13:48)
ja mám sladký koláč veľmi rada...už som skúsila mazanec, ale zdal sa mi málo sladký a hutný :-( :-( :-(...vyskúšam aj túto briošku...vyzerá dobre a vajíčka s maslom v ceste iste robia svoje :-) :-) :-)...dúfam, že sa mi podarí a že bude chutiť (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (6.3.2012, 15:01)
Marti, neexistuje že nebude chutiť (L)
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (6.3.2012, 15:03)
tak iste vyskúšam, možnože aj dnes...a dám vedieť...už sa teraz na ňu teším...a zajtrajšie ráno bude fajnovo sladučké (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (6.3.2012, 18:18)
budem čakať na výsledok (hello)
ODPOVEDAŤ
Viera K. (vierka69) ID 92588 (2.3.2012, 13:34)
Chcem sa spytat, aky program na pekarnicke pouzivas?
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (2.3.2012, 13:59)
Vierka, ja mám pekáreň moulinex a tam mám program "sladký chlieb". Čo sa týka času pečenia, tak je ten istý ako keby som piekla chlieb :-$
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (ninka&tomáško) ID 157, mimibazar.sk/ninkatomasko (2.3.2012, 8:41)
vyskušam :-)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (2.3.2012, 8:09)
Krásna a určite mäkká ako páperie |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (2.3.2012, 9:56)
Beatka, tak to si píš....uplne jemnučká, krehká, no bola som z nej vedľa (H). Ja pečiem každú nedeľu vianočku-z pekárne, tu odtial mám recept, ale do tejto briošky má ďaleko :-$. No nehovorím, že je zlá (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu