končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
PIZZA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | tuniakova pizza[ recept č. 46241 zo dňa 23.2.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 1 hrncek teplej vody (2,5 dcl) 3 hrnceky hladkej muky 1 drozdie 1 lyzica medu 3 lyzice oleja 2 kavove lyzicky soli OMACKA: mala cibulka, oprazime na oleji s dvoma cesnakmi, pridame 7 lyzic pasirovanych paradajok (alebo pretlaku. ja som pouzila z lidlu tu krabicu pasirovanych paradajok), 1 lyzicu bazalky, 1 lyzicu oregana 1 lyzicu krystaloveho cukru na vrch: konzerva tuniaka, olivy (zelene alebo cierne) kto ma rad kukuricu aj ta a nakoniec posypeme syrom a pecieme 12 minut na 210 stupnov celzia POSTUP PRÍPRAVY pripravime kvasok v teplej vode rozdrvime drozdie, dame do toho malu lyzicku kryst.. cukru a cakame kym sa spravi kvasok, primiesame do ostatnych surovin na cesto a nechame cesto kysnut hodinu. po hodine ho dame na plech 30x40 cm (po robeni by som nabuduce spravila aj dva plechy nizsieho cesta) lebo toto mi vyslo trosku vyssie a keby som to dala na dva plechy, tak mi vyjdu dve tenke velke pizze.dame na to omacku rajcinovu , na to ingrediencie co mame radi a pecieme Dobru chut OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI vykysnute cesto roztlacene (ani som nerozvalkala) cesto na plechu paradajkova omacka omacku vylejeme ako zaklad na pizzu skoro pripravena (este syr) uz aj so syrom upecena prierez pizzou :) DOBRU CHUT OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (14.6.2013, 9:22) |
ODPOVEDAŤ |