končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
SLADKÉ JEDLÁ |
saska z. (saskazimova) ID 229310 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Flambované hrušky s medom a tvarohovo-škoricovým krémom[ recept č. 46179 zo dňa 19.2.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY hruška + rum + cukor + med + tvaroh + orechy + biely jogurt + vanilkový cukor + škorica + čokoládový toping POSTUP PRÍPRAVY - hrušku rozkrojíme, vykrojíme jadrovník, a nakrájame na hrubšie plátky - na panvicu nasypeme cukor a rozpálime, vlejeme rum - keď je cukor stopený, vložíme hrušku a opečieme z oboch strán - vyberieme na tanier - v miske si rozmiešame tvaroh s jogurtom, vsypeme škoricu, vanilkový cukor a med (ja si ho nechám vždy ohriať v mikrovlnke, aby tiekol a mal dobrú konzistenciu na vmiešanie do masy) - tvarohovú zmes nalejeme na hrušky - do sáčku si dáme orechy a trochu ich rozbijeme tĺčikom - posypeme orechami ovocie - na bok taniera ako dekoráciu kvapneme toping a špajlou pokreslíme tvary - podávame ihneď, kým je ešte hruška teplá |
Saša Š. (*Saš*) ID 234898 (26.2.2012, 22:52) |
ODPOVEDAŤ |