
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
OMÁČKY |
Jarka Š. (hope26) ID 234033 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zelená bylinková omáčka[ recept č. 46077 zo dňa 16.2.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 350 g zmesi ľubovoľných čerstvých jarných byliniek ( napr. petržlenová vňať, pažítka, trebuľka, žerucha, šťavel, mäta, oregano atď.), 4 vajcia, 1 veľký citrón, 4 lyžice oleja, 2 lyžice horčice, 250 ml bieleho jogurtu, 250 ml kyslej smotany, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Bylinky prepláchneme a nakrájame nadrobno. Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť. Do misky dáme šťavu z jedného citróna, pridáme olej horčicu, jogurt a kyslú smotanu. Zmes vymiešame a ochutíme soľou a korením. Do omáčky zľhaka zamiešame nasekané bylinky a na hrubšie kúsky nakrájané vajcia. Omáčku odložíme asi na 2 hodiny do chladu. Potom ju podľa potreby znovu dosolíme a dokoreníme. Môžme podávať s varenými zemiakmi v šupke. |