. .. .. .. .. .. .
. .

Záhorácke mäsko - RECEPT 45980

Natália R. (Naťa) ID 24112
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.10.2007
Naposledy: 13.9.2020 21:55
Aktualizácia: 10.12.2011 18:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 37
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 21
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)


Záhorácke mäsko


[ recept č. 45980 zo dňa  ]


Záhorácke mäsko


POTREBNÉ PRÍSADY

6 ks krkovičky (môžu byť kotlety s karé alebo pliecko) , 500 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, 150 g oravskej slaniny, 250 g kyslej smotany, olej, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

-

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Mäso si naklepeme, osolíme a okoreníme. Môj miláčik ho naložil deň dopredu


Opiekol na oleji z oboch strán asi 3-4 minútky


Kapustu vyžmýkal tak aby v nej ostalo trocha šťavy a pokrájal na menšie kúsky. Na jemno nakrájanú cibuľu spenil a pridal na kocky nakrájanú slaninu. Po 5 minútach pridal kapustu a cca 15 min dusil.


Ja som bola dnes v pozícii pomocnej sily tak som načistila zemiaky


Opečené mäso rozložil na plech vyložený alobalom, mierne potretým olejom.


Na každú krkovičku navrstvil kopček udusenej kapusty


A kopček kyslej smotany


Pri teplote 200 C zapekal cca 20 minút


Hotovo


Toto mäsko je fakt úžasné. Vrelo odporúčam


No a teraz nastupuje pomocná sily. Huráááá na špinavý riad



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Rezy tisíc a jedna noc | Záhorácke mäsko | šalátik >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
monika b. (monika48) ID 181469 (13.2.2012, 17:10)
naozaj je to veľmi dobré,robievam to často lebo moje dieťa to priam miluje (Y)akurát v tom recepte čo mám ja, sa udusená kapusta zahusťuje nastrúhaným zemiakom :-)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (13.2.2012, 16:53)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (11.2.2012, 15:38)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu