. .. .. .. .. .. .
. .

Zeleninové dolky - RECEPT 45474

Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.10.2008
Naposledy: 25.12.2023 14:20
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 2

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Zeleninové dolky


[ recept č. 45474 zo dňa  ]


Zeleninové dolky


POTREBNÉ PRÍSADY

400 g mrazenej miešanej zeleniny,4 vajcia, 200 ml mlieka,160 g polohrubej múky, 60 g oleja, 120 g diétnej salámy, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Mrazenú zeleninu /hrášok,mrkva,karfiol,brokolica,zelená fazuľka a podobne/ trocha podlejeme vriacou vodou, osolíme a udusíme do mäkka. Žĺtky rozmiešame s mliekom,múkou,olejom,soľou,pridáme pokrájanú zeleninu a na malé kocky pokrájanú salámu.Nakoniec ušľaháme tuhý sneh z bielkov a spolu premiešame. Okoreníme a dosolíme.Zmes vkladáme lyžicou na panvicu na pečenie doliek na rozpálený olej a po oboch stranách opečieme do zlatista.Ako prílohu podávame zemiakovú kašu.
Dá sa to zjesť aj na chlebe s horčicou alebo kečupom,chutí to dobre aj bez zemiakov.

Tip:pre vegetariánov pripravíme bez salámy a uberieme asi 50 ml mlieka.

Z tohto množstva sa dá pripraviť cca 22 kusov doliek,dá sa z toho najesť a recept je celkom finančne nenáročný.Dokonca to zjedli aj deti,ktoré ináč zeleninu nemusia.Tak prajem dobrú chuť!
<< Nivová roláda | Zeleninové dolky | Mäsové bochníčky v lístkovom ceste >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (13.2.2015, 9:25)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Petra H. (Pepina18) ID 214051 (12.2.2015, 20:36)
Výýýýýborneeee (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.1.2012, 18:29)
ja by som tam namiesto tej salamy praskla udene tofu, to aj ako tip pre vegetarianov :-p vyzeraju fajnucko, skusime
(L)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (26.1.2012, 18:09)
su fakt vynikajuce... :-)
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (22.1.2012, 20:23)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (19.1.2012, 19:39)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (19.1.2012, 18:37)
jejdááá (Y) |:o) (clamp) vieš, ako som rada tomuto receptušu? *-) Táááktooo (radost) (sampus) (Y) (radost) Ďakujem (Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974 (20.1.2012, 22:45)
Tak to mám vážne radosť,že sa recept páčil. :-)
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (19.1.2012, 17:43)
robievam, je to vynikajuce, ta fotka vo mne vyvolala vlci hlad...len co s nim... *-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974 (20.1.2012, 22:47)
Utekať a upiecť!Dávam do pozornosti ešte moju nivovú roládu a haburské kysnuté rožky,to sú fakt pochúťky. (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu