Kristína S. (kristinast) ID 22409 |
|
mimibazar.sk/slivkovci |
Oblasť: Stupava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 16.9.2007 |
Naposledy: 2.10.2018 15:14 |
Aktualizácia: 1.9.2012 11:56 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)
struhany tvarohovy
[ recept č. 45469 zo dňa 19.1.2012 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
CESTO: 40 dkg polohrubej muky, 25 dkg margarinu, 15 dkg praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 1 prasok do peciva, 1 zltok, 3 lyzice kakaa PLNKA: 3 zltky, 25 dkg prask. cukru, 1 vanilkovy cukor ( z tychto troch ingrediencii vyslahame penu) a pridame do nej 75 dkg tvarohu a 1 lyzicu maizeny (Gustinu) a na koniec sneh zo 4roch bielkov\
POSTUP PRÍPRAVY
Spracovane cesto rozdelime na dve casti, dame ho do chladnicky stuhnut Potom struhame na vymasteny a mukou vysypany plech. Plnku rozotrieme na prvu cast cesta, na plnku nastruhame druhu polovicu cesta a pecieme 30 minut na 180 stupnoch :) DOBRU CHUT :)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
CESTO: 40 dkg polohrubej muky, 25 dkg margarinu, 15 dkg praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 1 prasok do peciva, 1 zltok, 3 lyzice kakaa\\r\\n\\r\\nPLNKA: 3 zltky, 25 dkg prask. cukru, 1 vanilkovy cukor ( z tychto troch ingrediencii vyslahame penu) a pridame do nej 75 dkg tvarohu a 1 lyzicu maizeny (Gustinu) a na koniec sneh zo 4roch bielkov\\r\\n\\r\\npostup: spracovane cesto rozdelime na dve casti, dame ho do chladnicky stuhnut Potom struhame na vymasteny a mukou vysypany plech. Plnku rozotrieme na prvu cast cesta, na plnku nastruhame druhu polovicu cesta a pecieme 30 minut na 180 stupnoch :) DOBRU CHUT :)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
| Kristína S. (kristinast) ID 22409, mimibazar.sk/slivkovci (upravené 21.1.2012, 15:32) |
RECEPTIK DODANY |
ODPOVEDAŤ |
lucia h. (3bitka) ID 69705 (19.1.2012, 20:21) |
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6537 tu máš presne ten isty recept..robievame ho aj my..a je velmi suprovy...odporučam ti ho vyskušat |
ODPOVEDAŤ |
MARIKA B. (rafaela155) ID 202961 (upravené 20.1.2012, 9:09) |
bola by som rada ze posles postup a suroviny na kolac,nie iba foto,vyzera uzasne |
ODPOVEDAŤ |