končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Katarína P. (Kačena11) ID 6143 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Vynikajúca a rýchla ryža[ recept č. 45165 zo dňa 2.1.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tlakový hrniec!!!! ...ryža, soľ, olej, 1/2 cibule, voda POSTUP PRÍPRAVY V tlakovom hrnci speníme na oleji nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme prepláchnutú a scedenú ryžu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Speníme cibuľu... Pridáme scedenú ryžu a premiešame s cibuľkou... Prilejeme na objem toľko vody, koľko bolo ryže...pridáme soľ...podľa chuti. Zatvoríme hrniec a dáme na stredný "horák" na plný plyn. počkáme kým začne "šušťať". takto to necháme cca 2 minúty a potom odstavíme. Dávame pozor aby bol po odstavení "tlakový ventil" zaklapnutý. Otvoríme asi za 20 minút a ryža je hotová!!!! Chutná a výborná. POZOR!!!! Každá ryža sa varí trošku rozdielne. ja používam povačšine LAGRIS guľatú a tá sa mi najlepšie osvedčila čo sa kvality týka. Takto isto pripravíte aj PARBOILED, len dáte o trošku viac vody a varíte asi 8 minút... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (5.1.2012, 12:39) |
aj ja robievam ryžu v tlakaci |
ODPOVEDAŤ |
Katarína P. (Kačena11) ID 6143, mimibazar.sk/kacena11 (7.1.2012, 20:10) | ||
Je to super vec...že? A nemusíš platiť za drahý hrniec na ryžu | ||
ODPOVEDAŤ |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (8.1.2012, 17:02) | ||
tak mna by ani nenapadlo si zvlast na ryzu kupovat hrniec,ja si ryzu uvarim aj v zapekacsj mise aj v obyčajnom hrnci no kuchta je na ryzu super | ||
ODPOVEDAŤ |