končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Nátierka alebo "maglajz" na cestoviny z hokaida[ recept č. 45117 zo dňa 30.12.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tekvica hokaido alebo akakolvek oranzova...olivovy olej, sol, korenie, cibula, cesnak, prip. sojakrem... POSTUP PRÍPRAVY Zoberieme tekvicu a kludne aj so supkou ju nakrajame na kocky, pridame na kocky nakrajanu cibulu a bud cele alebo rozpolene struciky cesnaku...polejeme olivovym olejom, osolime, okorenime a dame piect...na 180 - 200 kludne aj na hodku alebo kym nam vsetko zmakne.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Eva N. (leskot) ID 98318 (31.12.2011, 15:29) | |
Lucka, som vďačná za tento recept každý rok mám na záhrade veľké oranžové tekvice a niekedy už neviem čo s nimi dusím, pečiem, varím prívarky, krémové polievky - ale toto by ma veru nenapadlo ..... určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (2.1.2012, 7:50) | |
Teším sa Evka, že receptík padol vhod ja tú chuť zbožňujem a keď som videla cenu malinkého kelímku tejto nátierky v obchode rozhodla som sa piecť a mačkať dobrú chuť | |
ODPOVEDAŤ |
anka m. (ANKA M.) ID 132725 (31.12.2011, 10:29) | |
sorry nazvať tak jedlo, tak to by ma odradilo. aj ked to chutiť môže fajn. | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (31.12.2011, 13:10) | |
Nevadí Anka veď vyskúšaj uvidíš u nás to slovo používame bežne tak mi nedošlo že by to niekoho mohlo odradiť | |
ODPOVEDAŤ |