
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Erika O. (retro) ID 14453 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | krém do rolády[ recept č. 44680 zo dňa 7.12.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY krém: 50 g citronátu (kandizovaná citrónová kôra) 50 g oranžátu (kandizovaná pomarančová kôra), 2 až 3 lyžice mandľového likéru alebo rumu, 200 g masla, 100 g práškového cukru, 350 ml mlieka, 1 pudingový prášok s vanilkovou príchuťou POSTUP PRÍPRAVY ukladám si ho sem ,glanc Citronát a oranžát zalejeme likérom a necháme hodinu stáť. Do 300 ml vriaceho mlieka pridáme zvyšných 50 ml studeného mlieka, v ktorom sme rozmiešali pudingový prášok. Uvaríme hustý puding, ktorý miešame až do vychladnutia. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny a postupne vmiešame puding. Do 2/3 krému primiešame citronát a oranžát aj s likérom. |