. .. .. .. .. .. .
. .

krém do rolády - RECEPT 44680

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 14453 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


krém do rolády


[ recept č. 44680 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

krém: 50 g citronátu (kandizovaná citrónová kôra) 50 g oranžátu (kandizovaná pomarančová kôra), 2 až 3 lyžice mandľového likéru alebo rumu, 200 g masla, 100 g práškového cukru, 350 ml mlieka, 1 pudingový prášok s vanilkovou príchuťou

POSTUP PRÍPRAVY

ukladám si ho sem ,glanc
Citronát a oranžát zalejeme likérom a necháme hodinu stáť. Do 300 ml vriaceho mlieka pridáme zvyšných 50 ml studeného mlieka, v ktorom sme rozmiešali pudingový prášok. Uvaríme hustý puding, ktorý miešame až do vychladnutia. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny a postupne vmiešame puding. Do 2/3 krému primiešame citronát a oranžát aj s likérom.
<< Perníkové zvončeky | krém do rolády | Chana Dal (cícerové kari) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu