
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ČO DOM DAL |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | zapekaný karfiol[ recept č. 43597 zo dňa 21.10.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY uvarený karfiol, trochu horčice (dijonskej), trochu hrachovej múky - na zahustenie, cesnak, majoránka POSTUP PRÍPRAVY Všetko dobre zmiešame a dáme zapiecť. Podávané s cviklovým šalátom. (nastrúhaná cvikla, umeocot a na 10 min. zaťažené, aby pustila štavu.) |
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (21.10.2011, 15:31) |
minidavocka,kto sa z toho naje ty ci muz? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (21.10.2011, 18:35) |
veľký tanier ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |