končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Hubové rizoto[ recept č. 4358 zo dňa 9.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * hrášok * čerstvá červená paprika * šampiňóny * kečup * vývar (bujón+voda) * ryža POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme pokrájanú cibuľu. Pridáme hrášok, pokrájanú červenú papriku, nakrájané šampiňóny a kečup. Podlejeme vývarom a podusíme 5 minút. Zvlášť uvaríme ryžu a do hotovej pridáme udusenú zmes. Podľa potreby pridáme výpek aby bolo vláčne. |
Erika G. (Maxxi) ID 27202 (9.3.2008, 22:46) | |
Ahoj, rizoto ja mozem kazdy den a aj hribiky mam velmi rada. Inak velmi sa mi pacia vsetky tvoje recepty, chcela by som sa ta opytat aky program pouzivas na upravu fotiek, vopred dakujem. | |
ODPOVEDAŤ |