. .. .. .. .. .. .
. .

Fererro Rocher - na plechu - RECEPT 4347

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 20128 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov)


Fererro Rocher - na plechu


[ recept č. 4347 zo dňa  ]


Fererro Rocher - na plechu


POTREBNÉ PRÍSADY

***na cesto potrebujeme: 2 hrnčeky hladkej múky, 1 hrnček cukru, vanilínový cukor, kypriaci prášok, 3/4 hrnčeka oleja, 1a1/2 hrnčeka mlieka, 2 celé vajíčka, kakao podľa vlastného uváženia :o)))
***na plnku potrebujeme: Salko, ktoré si uvaríme deň vopred, 200g mäkkého masla, 5 orieškových tatraniek, 100g nugety alebo nutely, 100 g nasekaných arašídov - mandlí
***na ozdobu potrebujeme: čoko-polevu a hrsť nasekaných arašídov alebo mandlí


POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept je z Českého MMB, tak ak chcete, vyskúšajte je naozaj výborný.
Ja som pofotila aj postup, takže kuk nižšie...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Základ tvorí hlboká miska a odmerka - hrnček
nasypeme cukor
...keďže sa nám blíži veľká noc, tak vajíčka vyfúkneme :o)) a neskôr namaľujeme
...vymiešame spolu
pridáme mlieko
olej
zamiešame a pridáme múku s kypriacim práškom
nakoniec kakao, ja som nemala, tak som dala instantnú čokoládu a preto som nedávala vanielku
dáme piecť do vyhriatej rúry, asi 20-25 min. pri teplote180°C. Upečený necháme vychladnúť
vychladnutný plát pokvapkáme rumom
a ideme na krém...
najskôr si vymiešame maslo
POMALU ĎALEJ ZÁJDEŠ, to platí aj tu.
Pomalu pridávame Salko a vmiešame ho do masla
takto vyzerá skoro hotový krém :o)
deťom dáme lízanku - metličku z mixéra :o)))
pomelieme, posekáme alebo rozmixujeme keksíky, ja mám len 4, lebo jednu mi zobral malý zlodejíček :o))
pomleté keksy vysypeme do krému, pridáme nutelu
a nakoniec aj mandle - pomleté
všetko pomaly a opatrne zmiešame do kopy a natrieme na porumovaný korpus
a už je tu finiš, polejeme čoko-polevou, alebo ak máte málo čokolády ako ja v tomto prípade, tak len pofrkajte a posypte pomletými arašídmi alebo madličkami
a takto sa snažím zjesť všetko, aby mi to ocino nezjedol prv :o)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Dunajské vlny | Fererro Rocher - na plechu | Veľkonočný syrek >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (22.7.2008, 8:14)
Chystam sa robit tento kolacik,len si chcem overit,ci ma ist do cesta skutocne hladka muka.nebola by lepsie klasika piskotove cesto z polohrubej, skusal niekto tak?
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (mata198511) ID 20128 (30.7.2008, 1:08)
ahojky, tak ako v receptíku uvádzam hladkú múka, tak tam naozaj ide taká :-$ :-$ :-$ a nebojte sa, ja som ho robila už ani neviem koľko krát a na niekoľko spôsobov :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zuzkami) ID 25637 (3.4.2008, 12:43)
Krásne okomentovaný a vyfotený recept. Vyskúšam ho tak veselo upiecť. ďakujem za inšpiráciu. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (mata198511) ID 20128 (7.6.2008, 14:50)
ďakujem :-$ (zajic) vyskúšajte, určite bude chutiť (hello)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (19.3.2008, 15:01)
Včera mi prišiel syn z Anglicka aj s kamarátmi, ktorí ho čakali na letisku. Robila som tento koláč, neskutočne im chutil.Povedali, že Fererro Rocher je oproti tomuto s prepáčením"grc". Zjedli mi ho celý, až na kúsok, ktorý som dnes ponúkla jednej mamine z tých chlapcov, ktorá prišla na kávu. Hneď pýtala recept, a to ju považujem za vynikajúcu gazdinku, ktorá len tak hocičo nepochváli. Robila som to nie na plechu, ale v keramickom pekáči, a dala som posekané vlašské orechy.Pridala som aj citrónovú kôru. A rumom som hodne poliala, kým bol ešte teplý.Rozmýšlala som potom aj nad variantou miestlo nugety dať postrúhané gaštanové pyré.Ďakujem za perfektný recept KATKA (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (mata198511) ID 20128 (24.4.2008, 22:20)
Trošku neskoro som si prečítala komentárik ;-) ;-) ;-)

Aha,takto sa teším z toho, ako vášmu synovi a kamošom chutil |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
A teda, keď nechali *-) len jeden kúsok, ktorý ste ponúkla tej pani, tak z toho vyplýva, že vy ste nemali :-@ teda, veď vy ste mala mať prvý (smich)

Musíte to napraviť a urobiť ho znova (zajic) a tentokrát, to čo ostane po vás rozdeliť ostatným ;-) ;-)

Tento receptík je z českého, len ja som mala foto (^) tak sa ma jedna mamina pýtala na receptík, tak som ho aj tu nahodila (P)

Tak som rada, že som niekomu urobila radosť :-$

No v tom pekáči, ste toho mali menej ale zas vyšší korpus (Y) to je jedno aké oriešky, u nás sa využívajú len mandle, tak preto a tieto arašídy tiež nahrádzam mandľami :-$ a s tou citr. kôrou - (Y) (Y) (Y) tak to bol dobrý tip, úplne koláč zmení chuť, je taký sviežejší, keď je tam citron.
A ten rum (smich) (smich) ja ho moc nemôžem využívať kvôli (Z), ja len tak symbolicky (D) "porumujem" a to gaštanové pyré - no normálne ste mi urobili také chute, že neviem, či skôr urobím krtkovu tortu alebo tento Vami-obnovený FR-na plechu ;-)

No tak tento komentárik sa riadne predĺžil :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (dorry) ID 2408 (18.3.2008, 13:17)
Tak ja som ho robila uplynulý vikend a... |-)pravudpovediac, asi som od neho čakala viac...resp. veľa, pretože neviem,kde som urobila chybu, ale cesto sa mi podarilo katastrofálne...a najviac som sa tešila na krém |:o),z ktorého som bola sklamaná :'(, pretože ako písala "kolegyňa" nemal takú výraznú chuť, ako som očakávala :^), škoda, pretože som sa, ako veľká pažrútka Fererra Rocher na tento koláčik veeeeeeeeeeeeľmi tešila. :-$No nič, možno nabudúce... (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (mata198511) ID 20128 (24.4.2008, 22:10)
Tak to mi je ľúto, že sa Vám nevydaril :'( neviem, ako je možné, že sa Vám cesto "podarilo" katastrofálne :-( a že vám nechutil krém :-S

Ja som ho robila 2x ako tortu (^) a raz ako normálny koláčik a mal vždy úspech (Y) , ale ako som tu napísala prvý komentárik:

(F) (F) Sto ľudí, sto chutí (F) (F) tak tu to platí...

(hello)
ODPOVEDAŤ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (upravené 9.3.2008, 10:33)
hmm, ja som to robila este podla receptu na ceskom mmb, ale neviem, trochu som bola sklamana... pripadalo mi to dost mdle, cakala som vyraznejsiu chut *-) ale ked som navrch dala hrozno, podla mna to ovocie kolacik velmi osviezilo :-)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (mata198511) ID 20128 (9.3.2008, 11:09)
Ja zas nedávam nesladené Salko ale sladené, tak sa mi zdá lepší aj ten krém, u nás mal veľký úspech. Ja som ho robila aj ako (^) aj ako koláč, aj suseda pochvaľovala ;-)
ODPOVEDAŤ
Evka A. (evka.a) ID 35030 (9.3.2008, 8:10)
(Y)určite vynikajúce, hneď by som si dala ;-) :-) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (mata198511) ID 20128 (9.3.2008, 11:10)
Stačí vyskúšať, hlavne s tým krémom je viac roboty, to salko sa musí variť, ale dá sa to a výsledok je (Y) ale zas sto ľudí sto chutí (smich) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu