
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Petra G. (Pat) ID 9688 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Harlekýn[ recept č. 4338 zo dňa 8.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4 vajcia (ak kúpite také malé ako ja, budete mať takúto nízku piškótu :o ), 4 PL práškového cukru, 1/2dl oleja, 3PL polohrubej múky, 1 a 1/2 PL kakaa Tmavá plnka: 2dl mlieka, 100g čokolády, 31g masla Biela plnka: 3dl mlieka, 200g Cery, 100g masla, 1 vanilínový cukor, 90g kryštálového cukru POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vymiešame žĺtky s cukrom, primiešame ostatné suroviny a nakoniec opatrne sneh z bielkov. Upečieme. Na cesto navrstvíme tmavú, potom bielu plnku a posypeme čokoládou, grankom alebo zalejeme čokoládovou polevou. Tmavá plnka: Suroviny rozpustíme - nesmú vrieť a v mixéri mixujeme 3 minúty. Vyšľahanú hmotu necháme 5-6 hodín v chladničke, najlepšie cez noc. Potom vyšľaháme do zhustnutia. Biela plnka: Postupujeme rovnako ako pri tmavej plnke |
![]() | Lucia S. (Lucinečkaa) ID 85104, mimibazar.sk/lucineckaa (23.3.2014, 20:52) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |