
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Monika H. (Monique2008) ID 209826 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Palacinkove BURITA - ani chlapi neohrnu nosom[ recept č. 43367 zo dňa 11.10.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Palacinky na slano: ja som robila z pol litra mlieka, jedneho vajicka, dvoch lyzic oleja, pol lyzicky soli a uprimne od oka muky. Mala panvica na palacinky.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nPlnka do burit: 400g mleteho masa {ja som mala cisto len hovadzie}, 250 gramov cerstvych sampionov, jedna cibula, 1 kapia - z pohara - marinovana/olejova/ aku mate, sol, mlete cierne korenie, chilli mlete, cervena paprika sladka, olej POSTUP PRÍPRAVY Ja robim palacinky v mixeri {obycajny mixer s nozmi}, vsetko na palacinky tam vylejem/vysypem a rozmixujem. Nemam hrudky a je to jednoduche. \\r\\nPlnka> na oleji si osmazime cibulku do makka s trochou soli, pridame na nakrajane sampiony/ako mate radi ci vacsie alebo uplne na drobno. Prikryjeme a podusime. \\r\\nKed nam sampiony zmaknu trosku zhnednu pridame mlete masko, osolime, okorenime podla chuti / ja trosku stiplavejsie a podusime, nakoniec pridame na kocky nakrajanu kapiu a odstavime. \\r\\nPo vychladnuti palacinky plnime a to tak ze do stredu dame zhruba dve lyzice zmesi, bokmi palacinky z lava a prava zmes prikryjeme a z vrchu zavinieme. Aby sa nam burito nerozbalilo, mozme pouzit sparadlo na uchytenie\\r\\nMne takto vyslo 12 ks, obalime v klasickom trojobale alebo ak niekto radsej zdravsie je tu varianta posypat syrom vlozit do truby na 220 stupnov zapiect. \\r\\nMoja varianta bola ta nezdrava takze klasicky trojobal a sup vysmazit{. Smazi sa to rychlo tak neodbiehajte:-D Ako prilohu som urobila zemiakove pyre a zeleninovu oblohu.\\r\\nPre mojho draheho je obcas tazke varit , lebo nie vsetko slovenske mu chuti a ja jedlo z Karibiku neovladam, no toto mu velmi chutilo, takze dufam ze bude aj vam. |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (29.10.2011, 7:29) |
Ja robievam tiež vyprážané na slano,ale s mletým mäsom som ešte nerobila.Zaujímavá kombinácia,vyskúšam,vyzerá to ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Monika H. (Monique2008) ID 209826 (22.11.2011, 10:58) |
dakujem ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |