
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marianna F. (Marianna76) ID 165776 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Tanier s bravčovým bôčkom[ recept č. 43364 zo dňa 11.10.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčový bôčik volské oko uhorka pór /podľa chuti/ kečup chlieb chren olej korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY Bravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali dosť, spravila som mu tento tanier, ktorý bol malou obmenou - aby nejedol to isté ... Bôčik som nakrájala a opiekla z oboch strán. Z vajíčok som spravila volské oká. Nakrájala uhorky, pór, nastrúhala chren. Všetko som uložila na tanier, pridala chlieb aj kečup. Dakedy pridám aj trojuholík syra a kapustu, či červenú repu, podľa toho, čo máme v chladničke - akú zaváraninu otvorenú. Nakoniec som čerstvo namlela čierne korenie. |
![]() | Martina Š. (avivazka) ID 137431 (20.7.2012, 19:34) |
mňam, prudko jedlý, milujem bôčik dobre opečený ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (11.10.2011, 23:43) |
láska ide cez žalúdok a tvoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marianna F. (Marianna76) ID 165776, mimibazar.sk/marianna76 (12.10.2011, 5:15) |
Melani , ďakujem. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (11.10.2011, 19:19) |
tomuto sa hovorí POCTIVÁ večera! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |