. .. .. .. .. .. .
. .

Brazilska fazula - RECEPT 4320

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

STRUKOVINY

ID 36889 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Brazilska fazula


[ recept č. 4320 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg hnedej fazule, nove korenie, sol, 1/2 kg anglickej slaniny, dva zväzky mladej cibulky, 1 väcsi por

POSTUP PRÍPRAVY

Fazulu dame varit do tlakoveho hrnca so stipkou soli a 3-4 zrnkami noveho korenia. Vodu davame od oka :-)), asi tak aby bola jej hladina 3 cm nad fazulou. Vtedy bude hustota uvarenej fazule taka akurat. Ked je uvarena, na panvicu si nakrajame slaninu. Ked sa oprazi, pridame porik a pokrajanu cibulu, celu - aj vnatou. Cele to vysypeme do fazule. Podavame s prilohou - ochutenou ryzou a hlavkovym salatom.
<< Bábovka Savoy (podľa časopisu Apetit) | Brazilska fazula | Kukuričné hrudky , alebo kukuričné muffiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu