končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
deana v. (deana) ID 10041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Bravc. krkoviccka s brokolicou a studenou chrenovou omackou[ recept č. 4303 zo dňa 5.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 4 rezne z bravcovej krkovicky 400g brokolice maslo, cierne korenie, sol 150g syra POSTUP PRÍPRAVY Postup: Rezne naklepeme, okraje narezeme, maso osolime a okorenime. Potom ho prudko opecieme v rozpalenom oleji. Medzitym v slanej vode uvarime brokolicu a uvarenu nechame odkvapkat. Do maslom vymastenej misy na pecenie rozlozime rezne, na ne polozime ruzicky brokolice, prikryjeme platkami syra, poklapkame roztopenym maslom a upecieme. STUDENA CHRENOVA OMACKA: 100g majonezy 10g struhaneho chrenu cistronova stava( ja som nedala) cierne korenie, worcestrovu omacku, 2 polievkove lyzice smotany na slahanie, 2 cajova lyzicka cukru Postup: slahacku vmiesame do majonezy, okorenime, osladime, okyslim citr. stavou a ochutime worcestrovou omackou. Nakoniec vmiesame chren. PECENE ZEMIAKY "SVABY" Male zemiaky (3-5cm) umyjeme a rozrezeme na polovicu. Potom niekolkokrat narezeme na strane so supkou. Zemiaky poukladame na maslom vymasteny plech, osolime a potrieme roztopenym maslom. Peciem v rure a pocas pecenia niekolkokrat potrieme rotopenym maslom.(ja som asi 8x potrela) DOBRU CHUT |