
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Denisa T. (Asined) ID 1681 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Žlto-zelená omáčka(tak to volajú moje deti)[ recept č. 43 zo dňa 17.3.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, smotana na varenie(sladká), kari korenie, soľ, solamyl, olej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky ako na čínu.Osolíme, pridáme kari korenie.Na rozohriatom oleji opečieme mäsko a chvíľu povaríme.Potom pridáme smotanu, v ktorej sme predtým rozšľahali(rozhabarkovali) solamyl. Povaríme kým omáčka s mäskom nezhustne.Podávame s ryžou, ale doporučujem aj s cestovinou. napr.kolienka. |
![]() | Marianna B. (thorgirl) ID 13247, mimibazar.sk/thorgirl (5.12.2007, 23:04) |
odporuuucam je to vyyyborneeeeeee ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |